Seksueel tevreden stellen zoals ze slagen

Waar is idylle na de eerste maanden samenwonen? Waar de belichaming van de droom over seks op elk moment en de mickirt van bedmarhons?

Dan is ze moe, dan blijft je laat en ga liggen als ze al slaapt, — en als gevolg van tevredenheid zoals het niet was en nee.

Waaruit doen koppels waarvan alles werkt zoals het zou moeten?

Seks op schema

Sex nu ook in de lijst met daden om op te nemen? Ja, zo doen. Denk niet eens alsof je spontaniteit doodt. Niets zoals dit.

In plaats daarvan verwacht je de hele dag avondavonturen, en je vriendin zal niet langer worden gerechtvaardigd door het feit dat het vermoedelijk moe wordt. Haast je niet om te bezwaar dat seks op schema naar verluidt onwettig is — Nou ja, je hebt de heer Romantiek.

Is in dit interesse te vinden — Bijvoorbeeld gezien het wachten als onderdeel van het voorspel van de lange termijn. U verzendt elkaar gevuld met het standby-bericht en bouwplannen. Alles is alleen ten goede!

Sluit de deur naar de slaapkamer

Dit is belangrijk voor degenen die kinderen hebben. Zelfs als de deur niet sluit in de letterlijke zin van het woord, moeten de kinderen nog steeds voelen dat het gemakkelijk is om u te betreden, — Moeten bepaalde grenzen zijn. Plaats de kinderen op tijd om te slapen en leer ze om ze te kloppen voordat ze binnengaan.

Hoe genieten van seks, als je elke minuut verwacht dat iemand de deur kan openen? En geen kinderspeelgoed in de slaapkamer!

Trouwens, de gesloten deur is relevant voor degenen die een kat of een hond hebben. Ze kunnen ook een obstakel vormen voor het meest verantwoordelijke moment.

Snelle seks

Er zijn tijden dat je allebei een maximale tijd en energie https://kimurobo.com/mitos-desplazandolo-hacia-el-pelo-verdades-comunes-2/ nodig hebt: deadlines op het werk of een pasgeboren baby. In dit geval haast je in dit geval om te helpen.

Als je eerder verwaarloosde seks verwaarlode omdat het «Respecteer jezelf niet», Kijk eens naar een andere. Je onderschat gewoon de verbinding tussen geest en lichaam! Fantasie om u te helpen.

Experimenten

Open voor alles nieuws. Zoals in muziek, in seks, houden er ervan om voorspelbaar te combineren met onverwacht. Moet een zeker evenwicht vinden tussen avonturen en bekend voor jou.

Met de gebruikelijke over het algemeen belangrijk om het niet te overdrijven, anders zal het saai worden. Beïnvloed door avonturen is het ook niet de moeite waard: wanneer u druk bezig bent, hoeft u niet de laatste keer te herhalen, het gevoel van nabijheid en comfort is verloren.

De beschreven principes hebben betrekking op alles: naar het bezit, en op de plaatsen en aan de jurken. Als je te gepassioneerd bent voor de eerste regel (geplande seks) en je zult het in een bepaalde tijd in een specifieke kamer doen, zal het ophouden interessant te zijn.

Locaties of tijd kunnen worden gewijzigd: niet op het bed, maar op de vloer; niet in de avond, en in de ochtend. Ja, en in het algemeen, kunt u alleen thuis seks hebben?

Communicatie

Goed seksleven hangt direct af van je vermogen om te communiceren.

We moeten over alles praten. Er is geen andere manier om te begrijpen wat je vrouw wil, wat ze nodig heeft, van wat ze meer plezier krijgt. Zal je verrast zijn hoe vaak je je hebt geworden?!

Gold Rule: Communicatie over dergelijke onderwerpen moet optreden wanneer u geen seks hebt. Gewoon interessante vragen bespreken in een neutraal moment.

Geen excuus

Het is noodzakelijk om uw vriendin over te brengen: veel excuses die vaak worden gebruikt om geen seks te hebben (hoofdpijn, vermoeidheid, stress, ruzie), — Het is gewoon een reden om in bed te springen. Seksbuziespijn, vermindert stress, verbetert de slaap en verzoend.

Het is onmogelijk om je deze excuses te beheersen, zodat ze stevig in je leven zijn binnengekomen en snel op je bed zitten.

Moet denken in een ander bed. Als ze moe is, overtuig ze haar om vroeg te liegen — en heb seks. Neem alles uit je vrije tijd.

Vertrouwen

We hebben al gesproken over het belang van avonturen, maar ze zullen op zichzelf niet in je leven verschijnen. Voor hen heb je een zekere mate van vertrouwen nodig. Goede seks dient als een weerspiegeling van uw wederzijdse begrip, communicatie en communicatie, die buiten de slaapkamer optreedt.

Moet goed zijn om met elkaar in contact te komen, zodat het vertrouwen helemaal kan ontstaan. Als je het uitdraat en het respectvol behandelt, is het onwaarschijnlijk dat ze voor je wil uitkleden.

Comfort en eenvoud verschijnen op dat moment wanneer u begint met het luisteren naar elkaar. Leer attent te zijn, empathiseren met elkaar en deelgevoelens. Eenvoudige logica.

Zorg voor je uiterlijk

Door mensen vergeten sneller dan dit: vond elkaar — en kalmeerde, thee, niet langer rennen. Je bent tevreden wanneer ze je naakt ziet?

Zo niet, dan kun je nauwelijks dezelfde stemming hebben, om nog maar te zwijgen van de problemen van vrouwen vrouwen viagra over uiterlijk. Als je in vorm bent, is ze aangenamer om op je te kijken, en je bent comfortabel.

Bovendien is uw libido afhankelijk van uw fysieke vorm. Als je je moe en ongezond voelt, heb je geen energieën, en daarom zal seks zo worden.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *